Partneři

 

Generální partner

Entry Engineering s.r.o.

Entry Engineering s.r.o. Entry Engineering s.r.o. je inženýrská společnost založená s cílem nabídnout konstrukčním kancelářím a výrobním podnikům kvalitní služby za atraktivní ceny, především v oblastech souvisejících s používáním CAD systému CATIA.
 
Od svého založení nabízí Entry Engineering s.r.o. konzultace, dodávku a podporu komplexního PLM řešení společnosti Dassalt Systemes, které zahrnuje systémy založené na unikátní 3D platformě 3DEXPERIENCE – tedy Catia, Enovia, Delmia, Simulia a 3DVia.
 
Kromě navazujících PLM služeb poskytuje i služby engineeringu v oblasti návrhu, vývoje a konstrukce.
 
Entry Engineering s.r.o. klade velký důraz na kvalitu, efektivitu a s tím spojené kontrolované nízké náklady, které může v konečném efektu promítnout do zajímavé a konkurenceschopné ceny pro své zákazníky.
http://www.entry-cz.com
 

Hlavní partneři

PIVOVAR KOCOUR

PIVOVAR KOCOUR Varnsdorfský Pivovar Kocour byl jedním z průkopníků nového pohledu na pivo a pivovarnictví v Čechách, ukázal domácímu konzervativnímu pivaři, že pivo není jen chlazená desítka v lednici. Pivo je víc než český ležák, který se báječně skloubí s gastronomií a dá se pít podle ročního období nebo nálady. Proto nabízíme pestrou paletu pivních speciálů - od tradičních ležáků až po nejrůznější svrchně kvašené speciály, které se snažíme neustále zdokonalovat.
http://www.pivovar-kocour.cz/cs/pivovar
 

LAURETA AUTO a.s.

LAURETA AUTO a.s. LAURETA AUTO a.s. se specializuje na prodej nových i ojetých vozů značky Škoda.
Zajišťuje záruční i pozáruční servis.
 
Firma nabízí opravy klimatizací, lakýrnické, klempířské práce. Provozuje asistenční i odtahovou službu. V sortimentu naleznete náhradní díly a autodoplňky.
http://dealer.skoda-auto.cz/dealers/laureta-auto
 

Autoservis Petr Duřt

Autoservis Petr Duřt Filozofie firmy AUTOSERVIS PETR DUŘT se od počátku jejího fungování, tj.od roku 1999, nezměnila. Prvořadým úkolem je spokojený zákazník. Autoservis se vždy maximálně snaží být spolehlivým partnerem pro zákazníka se kterým společně hledá nejlepší řešení pro splnění jeho požadavků.
 
AUTOSERVIS PETR DUŘT spadá do rodiny tzv.nezávislých servisů a můžete s ním ušetřit až polovinu ceny oproti autorizovanému servisu. Personál prochází pravidelnými technickými školeními a používá moderní diagnostické přístroje.
https://www.autodurt.cz
 

Barvy Boleslav s.r.o.

Barvy Boleslav s.r.o. Velkoobchodní a maloobchodní prodejce kompletního sortimentu nátěrových hmot, tmelů, nářadí a brusiva. Slevy pro firmy a živnostníky, pro stálé zákazníky možnost dodání zboží na místo zakázky. Součást řetězce Barevný ráj.
http://www.barvyboleslav.cz
 

Plošiny Müller

Plošiny Müller Ryze česká firma bez účasti zahraničního kapitálu. Založena v roce 1998. Provozovna v Bezděčíně u Mladé Boleslavi. Flotila více jak 120 plošin různých typů. Půjčovna vysokozdvižných vozíků a příslušenství. Přeprava plošin, strojů, zařízení, nadměrných nákladů. Půjčovna pojízdého hliníkového lešení. Školení obsluhovatelů pracovních plošin..
http://www.plosiny-muller.cz
 

Jaznak spol. s.r.o.

Jaznak spol. s.r.o. Firma Jaznak spol. s.r.o. zajišťuje prodej, pronájem a instalaci dopravního značení včetně příslušenství. Mezi její služby také patří oprava a údržba silnic a komunikací. Jaznak spol. s.r.o. provádí také návrhy dopravně projektových a inženýrských opatření a zabývá se prodejem a instalací zpomalovacích prahů.
 
V roce 2004 získala společnost Jaznak spol. s r.o. certifikát jakosti ČSN EN ISO 9001: 2001. V současné době má Jaznak spol. s r.o. 50% podíl ve firmě USK s.r.o.
http://www.jaznak.cz
 

MP Autodíly s.r.o.

MP Autodíly s.r.o. Firma MP Autodíly s.r.o. nabízí prodej náhradních dílů pro osobní, užitkové a nákladní automobily. Prodává také náhradní díly na motocykly a čtyřkolky. Dále máme v katalogu autobaterie, autokosmetiku, tmely, laky, filtry, mechanické díly, autožárovky, oleje, provozní kapaliny a další.
http://www.mpautodily.cz
 

PNEU Boháček MB s.r.o.

PNEU Boháček MB s.r.o. PNEU Boháček MB s.r.o. je firma s profesionálním zázemím a mnoholetými zkušenostmi v oblasti prodeje, servisu pneumatik, alu kol (hliníkových disků), plechových disků a příslušenství.
http://www.pneubohacekmb.cz
 

Obec Vinařice

Obec Vinařice Obec Vinařice se nachází v okrese Mladá Boleslav, kraj Středočeský. Rozkládá se 6 km jihovýchodně od Mladé Boleslavi. Těsně přiléhá k městu Dobrovice. Žije zde 305 obyvatel.
https://www.obecvinarice.cz
 
 
 
 

Mapa Spontex CE s.r.o.

Mapa Spontex CE s.r.o. Výroba a prodej úklidových prostředků a pomůcek. V sortimentu naleznete utěrky, drátěnky, houbičky, rukavice, třásňové i ploché mopy, kbelíky i ždímače. Firma dále dodává smetákové soupravy, košťata, stěrky na okna a další domácí potřeby.
http://www.spontex.cz
 

Partneři

Auto Kelly a.s.

Auto Kelly a.s. Společnost Auto Kelly, největší tuzemský dodavatel náhradních dílů a příslušenství pro auto-moto, je obchodně-logistická firma působící na trhu s autodíly od roku 1994. Kromě České republiky obchoduje na Slovensku a Bulharsku.
https://www.autokelly.cz
 

Město Dobrovice

Město Dobrovice Dobrovice je město ve Středočeském kraji, okres Mladá Boleslav. Leží 7 km jihovýchodně od Mladé Boleslavi. Součástí města je i sedm přidružených vesnic: Libichov, Týnec, Úherce, Sýčina, Holé Vrchy, Bojetice a Chloumek.
http://www.dobrovice.cz
 

Mistr Topič

Mistr Topič Prodej krbů, kamen, kotlů, tepelných čerpadel a klimatizací, komínů, kamnářského materiálu, solárních systémů, podlahového vytápění, litých podlah či izolací. Servis, termografické měření budov a projekční služby.
http://www.mistr-topic.cz
 

proPDM

proPDM Vývoj, výroba a instalace elektroniky z oblasti motorsportu. proPDM provádí konstrukci a výrobu podpůrných mechanických dílů. Nabízí komplexní služby především se zaměřením na elektroniku závodních automobilů.
https://www.propdm.eu
 

Caravan Metropol Karting

Caravan Metropol Karting Chtěli byste si vyzkoušet adrenalinovou jízdu na tříúrovňové motokárové trati, na níž nechybí klopená zatáčka o náklonu 30°? Tak neváhejte a přijďte si zajezdit na motokáry Zlíčín! Motokáry jsou na elektrický pohon, což umožňuje bleskovou akceleraci a tím pádem i skvělou zábavu pro celou rodinu.
https://www.cmkarting.cz
 

Zemědělská výroba Heřmanský s.r.o.

Zemědělská výroba Heřmanský s.r.o. Pěstování zemědělských plodin. Chov holštýnského mléčného skotu. Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů. Poskytování služeb, diagnostická, zkušební a poradenská činnost...
http://zvhermansky.cz
 

Auto-Moto Dobrovice s. r. o.

Auto-Moto Dobrovice s. r. o. Auto-Moto Dobrovice s. r. o. poskytuje prodej, servis záruční i pozáruční na skútry, motocykly, čtyřkolky a elektrokola. Dále nabízí různé autodoplňky, náhradní díly Škoda, autopříslušenství, pneumatiky, filtry, žhavící svíčky, stěrače, elektrické příslušenství a další sortiment.
http://www.automotosro.cz
 

COMPAG

COMPAG Skupina společností COMPAG nabízí širokou škálu spolupráce v oblasti komunálních služeb pro soukromý sektor i pro obce a města v ČR. Počet klientů z obcí a měst přesáhl číslo 150, u podnikatelských subjektů se počet spokojených zákazníků přiblížil ke 2 000.
https://compag.cz
 

Zámek Vinařice

Zámek Vinařice. Zámek Vinařice nabízí mj. pronájem společenského sálu, zasedací místnosti, luxusního apartmá, vinárnu o kapacitě 25 + 16 osob, uspořádání svatebních obřadů a hostin, společenských akcí včetně zajištění programu a cateringu...
https://www.zamekvinarice.cz
 

LUKR

LUKR Luboš Kroutil - Servis osobních automobilů.
https://www.zivefirmy.cz/lukr
 

LAWI Sport

LAWI Sport Vyroba a prodej oblečení pro cyklistiku, triatlon, duatlon, atletiku, běh, běžky, florbal, fotbal, házenou, basketbal, rychlobruslení, in-line bruslení, hokej, veslování a další sporty.
http://lawi.cz
 

Agrofarma Týnec s.r.o.

Agrofarma Týnec s.r.o. AGROFARMA TÝNEC s.r.o. soustředí svoji činnost do několika odvětví. Zabývá se především zemědělstvím (rostlinnou výrobou) kde se zaměřuje na pěstování pšenice, řepky, kukuřice a cukrové řepy...
http://www.agrofarmatynec.cz
 

Mediální partneři

Boleslavský deník

Boleslavský deník Informace a zprávy z Mladé Boleslavi a okolí, nejdůležitější informace a události z jednotlivých obcí, dění v politice, kultuře, sportu i v běžném životě. Regionální noviny, které vydává společnost VLTAVA LABE MEDIA a. s.
https://boleslavsky.denik.cz
 

Radio Kiss

Radio Kiss "To nejlepší od 90. let"
https://www.kiss.cz
Online (Play.cz)
Icecast (128 Kbps)
 

Signál Rádio

Signál Rádio "Rádio, které žije s Vámi"
http://www.signalradio.cz
Online (Play.cz)
Icecast (192 Kbps)
 
                           
                           
 
Poslední aktualizace 26.4.2019

PARTNEŘI 2018